Taloyhtiöille

Taloyhtiöille liittymät toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistö liitetään Keskikaistan valokuituverkkoon. Toisen vaiheen toteutus riippuu kiinteistön sisäisestä verkosta. Mikäli kiinteistöön on tulossa putki- tai sähköremontti, kannattaa sisäinen tiedonsiirtoverkko uusia samalla ja toteuttaa toinen vaihe, eli huoneistojen liittäminen verkkoon, vasta tämän jälkeen. 

Taloyhtiöille on olemassa kaksi vaihtoehtoa:

Taloyhtiöliittymässä kaikki huoneistot liitetään verkkoon ja jokainen huoneisto voi halutessaan ottaa liittymän käyttöönsä. Taloyhtiöliittymän ansioista asukkaat saavat Internet-palvelut kaikkein edullisimmin käyttöönsä, koska palvelut toimitetaan kaikkiin asuntoihin. Kustannukset laskutetaan yhtiövastikkeessa.

Taloyhtiön vuokraliittymässä kukin huoneisto voi halutessaan liittyä Keskikaistan taloyhtiöverkkoon. Taloyhtiölle ei koidu liittyjistä kuluja, vaan jokainen huoneista vastaa omista kytkentämaksuistaan ja laitteistoistaan itse.

Tutustu hinnastoomme:

Toimitamme myös sisäverkon ratkaisut taloyhtiöille, joten ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

 

Ota yhteyttä myyntiin myynti@keskikaista.fi tai 045 125 7789

voit myös täyttää yhteystietosi https://keskikaista.fi/kuituverkko/kuitua/ ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.