Search
house-2003068_1920-1

Taloyhtiöille

Arvonnousua asunnolle

Keskikaistan valokuituliittymä on taloyhtiöille erittäin hyvä sijoitus. Laadukkaat tietoliikenneyhteydet nostavat asunnon ja kiinteistön arvoa, sekä tekevät siitä myyntitilanteessa houkuttelevan. Valokuidun kautta toimivalla laajakaistayhteydellä hoituvat kaikki kiinteistöjen tietoliikenne- ja viestintäpalvelut. 

Mukavuutta asumiseen

Nopeat ja toimivat yhteydet tuovat asumiseen mukavuutta ja helpottavat myös etätyön tekemistä. Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa katsotaan verkon kautta, ladataan ja lähetetään isoja tiedostoja tai kun useita tietoliikennepalveluja käytetään yhtä aikaa. Nopea yhteys avaa oven myös tulevaisuuden palveluille.

Säästöä yhdessä

Taloyhtiö ja asukkaat saavat Internet-palvelut keikkein edullisimmin käyttöönsä kun palvelut toimitetaan kaikkiin asuntoihin ja kustannukset laskutetaan kätevästi yhtiövastikkeessa.

Liittymän toteutus

Taloyhtiöliittymä toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistö liitetään Keskikaistan valokuituverkkoon. Toisen vaiheen toteutus riippuu kiinteistön sisäisestä verkosta. Mikäli kiinteistöön on tulossa putki- tai sähköremontti, kannattaa sisäinen tiedonsiirtoverkko uusia samalla ja toteuttaa toinen vaihe vasta tämän jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä niin viedään asiaa yhdessä eteenpäin taloyhtiössäsi. 

Yhteydenottolomake

Taloyhtiön liittymä toteutetaan joko Taloyhtiöliittymänä tai Taloyhtiön vuokraliittymänä

Taloyhtiöliittymä

Taloyhtiöliittymän ansiosta asukkaat saavat Internet-palvelut kaikkein edullisimmin käyttöönsä, koska palvelut toimitetaan kaikkiin asuntoihin.
Keskikaista laskuttaa liittymän kuukausiveloitukset taloyhtiöltä ja taloyhtiö laskuttaa kustannukset kätevästi yhtiövastikkeessa. 

Taloyhtiön vuokraliittymä

Taloyhtiön vuokraliittymässä kukin huoneisto voi itse valita mikäli haluaa liittyä Keskikaistan taloyhtiöverkkoon. Tällöin ei taloyhtiölle ei koidu kuluja kuukausiveloituksista, vaan jokainen huoneista vastaa omista käyttö- ja kytkentämaksuistaan sekä laitteistoistaan itse.

Toimitamme myös sisäverkon ratkaisut taloyhtiöille, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tutustu hinnastoomme: