Taloyhtiöliittymällä valokuitu kerrostaloon

Kuituliittymä taloyhtiöille

Sivupolku: Etusivu > Taloyhtiöt

100/100 Internet, TV, videovuokraamo alkaen 10 eur/kk per asunto

VASTAA & VAIKUTA kuidun saantiin taloyhtiöösi!

Katso HD-kanavia, vuokraa elokuvia, käytä huippunopeaa Internettiä. Tulevaisuuden palvelut mahdollistava tekniikka ja nykyajan nopeat yhteydet alkaen todellakin vain 10 euroa kuukaudessa!

KLIKKAA KAAVIO AUKI (PDF). Kaaviossa näkyy miten kustannukset jakautuvat asuntojen kesken 20 huoneiston taloyhtiössä.

Kustannusten jakaantuminen taloyhtiössä


Kiinnostuitko Keskikaistan superedullisesta taloyhtiökuituliittymästä?

Ota rohkeasti yhteyttä niin
viedään asiaa yhdessä eteenpäin taloyhtiössäsi.


MATTI HIETALA
040 5145 848
matti.hietala@keskikaista.fi

VILLE HIETALA
045 319 8197
ville.hietala@keskikaista.fi

TEIJA HIETALA
045 125 7789
teija.hietala@keskikaista.fi

Arvonnousua asunnolle

Keskikaistan valokuituliittymä on taloyhtiöille erittäin hyvä sijoitus. Laadukkaat tietoliikenneyhteydet nostavat asunnon ja kiinteistön arvoa, sekä tekevät siitä myyntitilanteessa houkuttelevan.

Valokuidun kautta toimivalla laajakaistayhteydellä hoituvat kaikki kiinteistöjen tietoliikenne- ja viestintäpalvelut. Valokuituyhteys korvaa niin perinteisen puhelin- ja nettiyhteyden kuin kaapeli-, antenni- ja satelliittitelevision.

Mukavuutta asumiseen

Nopeat ja toimivat yhteydet tuovat asumiseen mukavuutta ja helpottavat myös etätyön tekemistä. Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa katsotaan verkon kautta, ladataan ja lähetetään isoja tiedostoja tai kun useita tietoliikennepalveluja käytetään yhtä aikaa. Nopea yhteys avaa oven myös tulevaisuuden palveluille.

Säästöä yhdessä

Yhtiösopimuksen ansiosta taloyhtiö ja asukkaat saavat Internet-palvelut kaikkein edullisimmin käyttöönsä kun palvelut toimitetaan kaikkiin asuntoihin ja kustannukset laskutetaan kätevästi yhtiövastikkeessa.

Toteutus

Taloyhtiöliittymä toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistö liitetään Keskikaistan valokuituverkkoon. Toisen vaiheen toteutus riippuu kiinteistön sisäisestä verkosta. Mikäli kiinteistöön on tulossa putki- tai sähköremontti, kannattaa sisäinen tiedonsiirtoverkko uusia samalla ja toteuttaa toinen vaihe vasta tämän jälkeen.