Kuitu kotiin

Kotitaloudet

Sivupolku: Etusivu > Kotitaloudet

Keskikaistan valokuidun kautta hoidat
kaikki kodin tietoliikenne- ja viestintäpalvelut

VASTAA & VAIKUTA kuidun saantiin alueellesi!

Valokuituyhteys korvaa niin perinteisen puhelin- ja nettiyhteyden kuin kaapeli-, antenni- ja satelliittitelevision. Kuituliittymä on jokaisen kotitalouden PERUSLIITTYMÄ nyt ja tulevaisuudessa, kuten sähkö-, vesi- ja puhelinliittymäkin.

Kuituliittymä ei ole pelkästään huippunopeita nettiyhteyksiä varten, vaan sen kautta erilaisten palvelujen hyödyntäminen tulee mahdolliseksi. Kuidun kautta voit katsoa televisio-ohjelmia, hankkia televisio-ohjelmien automaattinen tallennuspalvelu sekä vuokrata perjantai-illan elokuvat kotisohvalta. Sinun on mahdollista saada kuituliittymääsi juuri ne palvelut, joita perheesi tarvitsee!

Vapaus valita keneltä palvelusi ostat

Keskikaistan kuituverkko on avoin kaikille palveluntarjoajille. Keskikaistan kuituliittymän omistajana sinun ei siis tarvitse sitoutua yhden operaattorin hinnoitteluun, vaan voit vapaasti valita itsellesi sopivan palveluntarjoajan, palvelu- ja hintatason.

Keskikaistan omat palvelut Keskikaistan verkossa

KESKIKAISTAN 100/100 LAAJAKAISTALIITTYMÄ 35 eur/kk
Keskikaistan ylläpitomaksu 25 €/kk + Keskikaistan yhteisnetti (internet) 10 €/kk


WISP – NOPEA NETTIYHTEYS LANGATTOMASTI KUITUVERKOSTA, KOKEILE ILMAISEKSI KAKSI VIIKKOA!
Kokeilun jälkeen hinta on 29 eur/kk kaksi ensimmäistä kuukautta, sen jälkeen 35 eur/kk. Osuuskunnan jäsenille pysyvästi hintaan 29,00 eur/kk.

» MUUT KESKIKAISTAN KUITUVERKKOON SAATAVAT PALVELUT

LUE MYÖS NÄMÄ

PALVELUT
Palvelut ja palveluntarjoajat Keskikaistan avoimessa valokuituverkossa

SAATAVUUS
Kuituliittymä saatavilla välittömästi runkoverkon alueella. Verkkoa laajennetaan kiinnostuksen mukaan. Merkkaa kiinnostuksesi karttaan!

LIITY JÄSENEKSI
Saat kuituliittymän arvonlisäverovapaaseen hintaan. Lisäksi pääset vaikuttamaan omalta osaltasi toimintaan ja tulevaisuuden rakennusprojekteihin.

KUITUSANAKIRJA
Valokuitumaailmaan liittyvää termistöä ja sen selityksiä.